Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία D-MAZ εισάγει υφάσματα, ταπετσαρίες κάλυψης εσωτερικών χώρων και ένδυσης επίπλων από τους πιο επώνυμους οίκους του εξωτερικού.
Στο D-MAZ θα βρείτε υφάσματα επίπλων και κουρτινών που δένουν αρμονικά με της υψηλής αισθητικής ταπετσαρίες που εισάγουμε, προσθέτοντας στυλ και ποιότητα στον χώρο σας.
Διαλέγοντας μαζί τα υφάσματα που θα διαμορφώσουνε ιδανικά τον χώρο σας, αναλαμβάνουμε την ραφή και τοποθέτηση κουρτινών – roman ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή χρειάζεστε.
Στο D-MAZ έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μια γκάμα αξεσουάρ όπως: Κουρτινόβεργες και Κουρτινόξυλα, Συστήματα Σκίασης με Roller, Ξύλινα Στόρια, Περσίδες (χειροκίνητες & τηλεχειριζόμενες), Φούντες, Ριχτάρια, Μαξιλάρια, Κουβερλί, Αμπράς και πολλά άλλα πρωτότυπα και μοναδικά είδη.
Πιστεύουμε πως κάθε χώρος πρέπει να έχει μοναδικότητα, αισθητική και απόλυτη αρμονία…

Το κατάστημα D-maz είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται πάνω στην καλαισθησία των χώρων, επαγγελματικών ή προσωπικών, ή του χώρου του κάθε πελάτη χωριστά.

Με ιδιαίτερα υφάσματα και αξεσουάρ και με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο της κατασκευής και της διακόσμησης κάνει τον κάθε χώρο ξεχωριστό με τη δική του προσωπικότητα